Верея и Ботев (Враца) завършиха наравно 2:2 в първа среща от 12-ия кръг в Първа лига на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора.

Двубоят започна добре за гостите от Ботев (Враца) и натискът който упражниха в началото на мача даде резултат за тях.
В 15-ата минута гостите поведоха в резултата. Валери Божинов се възползва от грешка на защитата и с глава прати топката в мрежата на Цинцарски.

В 20-ата минута Ботев (Враца) нанесе втори удар. Емил Стоев се разписа, след като отправи фантастичен удар от дистанция, кълбото се отби в гредата и спря зад голлинията.

Антон Огнянов пропусна добра възможност да върне едно попадение, след като беше изведен на отлична позиция от Малек, но силният му диагонален удар не намери вратата на Ботев.
Верея получи шанс веднага след подновяването на играта, но рожденикът Здравко Илиев не намери целта. В 53-ата минута гръцкият защитник на Верея Теофилос Коуроупис направи самостоятелен пробив отляво и отправи мощен удар, с който прониза вратата на Красимир Костов.
В 63-ата минута Билел Малек можеше да изравни резултата, след като шутира силно, но право в страничния стълб.

Развръзката дойде във втората минута от добавеното време, когато Антон Огнянов от непосредствена близост изравни резултата, след перфекто центриране на Здравко Илиев отдясно.