Старши треньорът на Верея Александър Томаш имаше доста забележки към играчите си след победата с 3:2 над Монтана в 32-ия кръг на Първа лига.

„Човек трябва да вярва, да иска, но специално за днес сигурно пак ще кажа, че не съм доволен. Не може да поведеш с 2:0 и после да покажеш такъв манталитет, присъствие, никакво желание – не съм доволен. Всичко постигнато дотук е благодарение на футболистите. Те са важният фактор“, започна Томаш.

„Ние сме професионалисти. Нашата работа е да излезем и да се опитаме да печелим, без значение в кой мач. Така се калява стил, характер на игра, взаимовръзки, и хора, които по-малко са играли. Ще дърпам ушите на доста от тях“,добави специалистът.

„Специално при Момчил Цветанов са малко по-сериозни нещата. Той иска да се развива и играе. Той трябва да обърне сериозно внимание на мускулатурата и тялото си. Може би ако играем финален мач в Шампионска лига, ще разсъждавам по различен начин, но сега няма нищо по-важно от здравето му“, каза още наставникът на Верея.

„Срещу всеки съперник имаме шанс. Ние сме отбор, който доста се потруди за уважение. Получаваме го вече, което ме радва. Превръщаме се в нещо повече от отборче, което се бори за оцеляване. Зависи пак от футболистите – ако те са отдадени и го искат, те ще бъдат на преден план, а аз – на заден“, завърши Александър Томаш.