Старши - треньорът на Верея Петър Костадинов заяви, че подготовката на отбора за пролетния полусезон в Югоизточна В група ще протече на три етапа.
"От днес до 6 февруари ще тренираме в Стара Загора, вторият етап ще е в Анталия /Турция/ от 6 до 14 февруари, а последния етап отново ще е на клубната ни база до началото на първенството, което се подновява на 1 март", заяви Петър Костадинов.
Той уточни, че няма да има повече напускащи футболисти.
"Чакаме 2-3 момчета на проби, вече Слави Читаков от Спартак Пловдив започна с нас, а другите ще дойдат в близките дни. Трябва до заминаването ни на лагера в Турция групата да е ясна. С отбора ще тренират 4-5 момчета от старшата възраст на Верея", продължи Костадинов.
Треньорът на Верея каза още че няма пред него конкретно поставена цел.
"Собственикът на клуба не е поставил цел влизане в по горната група. Целите ни са да направим един добър отбор, да го обиграем през тези шест месеца и вече евентуално следващия сезон целта ще ни бъде задължително влизане в Б група. Искам да изградим на отбора един добър облик и да вървим във възходяща линия. У дома играем добре, а при гостуванията изпитваме затруднения и върху това нещо ще работим най-много и ще искам този проблем да го отстраним", завърши Петър Костадинов.