Старши - треньорът на ФК Верея Петър Костадинов остана доволен от класическата победа с 3:0 над Стралджа в среща от 18-я кръг на Югоизточна В група.

"Доволен съм от старанието на всички момчета. Знаете, че всички първи мачове са трудни, но като цяло смятам, че се справихме добре. Постигнахме категорична победа, след като създадохме доста ситуации за гол, на два пъти ударихме и гредите.”, каза Петър Костадинов.

Той добави, че централният защитник на отбора Живко Желев ще бъде готов за игра за гостуването на Мастер в 19-я кръг на 8 март на стадиона в Поморие. Желев пропусна двубоя срещу Стралджа заради наказание, а доскоро имаше проблеми и с контузия.

Костадинов сподели мнението си и за предстоящия мач срещу Мастер

„Настройката е да отидем там и да покажем добър футбол. Отборът на Мастер се подсили с доста опитни и качествени футболисти, и определено ни очаква сериозен двубой. Мачът е важен и за двата отбора, защото евентуален успех над пряк съперник ще увеличи драстично шансовете на победителя да се бори за първото място", коментира още Петър Костадинов.