Наставникът на Верея Небойша Миличич остана доволен от резултата в домакинството на Локомотив Пловдив. Старозагорският тим спечели точка срещу Локомотив Пловдив на стадион Трейс Арена в Стара Загора.

"Този мач беше отличен за нас и преди, и след почивката. Играхме на контраатака, имахме добри шансове. Успяхме да накараме противника да не ни притисне в нашата половина и сме доволни от резултата", заяви Миличич.
Имахме добри ситуации, не успяхме обаче да ги завършим. Липсваше ни ударът, но бяхме близо до гола. Играчите дадоха всичко от себе си, играха добре и трябва да сме доволни от всичко. Резултатът е такъв, макар да бяхме близо до победата", добави специалистът и разкри какво иска да промени, за да се подобри представянето.

"Искам да гледаме малко по малко, мач по мач. Предстои ни време за подготовка, после и зимна почивка. Искам да привлечем някои играчи, за да имаме повече сигурност и да търсим по-често победите и да ги постигаме".

"Клубното ръководство разговаря с играчи. Двамата напуснали изявиха желание да напуснат, така че не е проблем. Двете момчета бяха коректни, но имаха желание да се върнат у дома и затова се стигна до тази развръзка", сподели още треньорът и накрая говори за следващото предизвикателство пред тима си.

"Ще дадем всичко от себе си в следващия мач, това е целта пред нас. Искам всички да даваме всичко от себе си и така ще постигнем добър резултат", завърши сръбският специалист.