Старши треньорът на Верея Илиан Илиев похвали футболистите си за показания характер при визитата на Витоша в Бистрица и победата с 3:0.

„Ако погледнем резултата, може да изглежда лесно, но не бе така. До 2:0 беше равностоен мачът. След първия гол трябваше да потърсим много по-бързо втория. Когато вторият гол стана, там нещата приключиха. В дефанзивен план се справиха добре футболистите. В предни позиции мисля, че може и по-добре. Може би аз съм малко по-взискателен за представянето ни в атакуващ план, защото съм и играл на такава позиция“, започна Илиан Илиев.

„Знаем нашият начин на игра, познаваме и противника. Винаги им казвам, че ако имат самочувствието, могат да пресират противника и високо в тяхната половина. Това си проличава по време на мача. Свършихме си работата. Надявам се през паузата да поработим и да се подготвим добре и за мача с ЦСКА“, добави специалистът.

„Вие знаете какво се е случило през седмицата. Да не задълбаваме темата. Мисля, че има някакво подобрение на ситуацията и дано да е така, защото футболистите го заслужават. Не искам да обсъждаме проблемите си публично. Когато има резултати първо вие ще научите“, завърши Илиев.