Старши треньорът на Верея Илиан Илиев поздрави ЦСКА след загубата на своя тим от „червените” с 0:3.

„Просто ЦСКА бяха по-добри. Претенции към себераздаване, желание, борба за топката нямам към футболистите. Може би част от тях бяха прекалено респектирани, правехме елементарни грешки. ЦСКА особено тази година израснаха много, запазиха отбора и се подсилиха. Бягахме постоянно, за да вземем топката, а когато при втория пас сгрешиш, няма как да организираш добри атаки. Бяхме притеснени и не успяхме да развием своите атаки. Честитим им победата, днес те бяха по-добри”, започна Илиев.

„Допускали сме и в другите мачове грешки, но от 10-те полеви някои бяха прекалено много респектирани, а това не е нормално за нашия отбор. Нека малко да починем, а после се подготвяме за мача срещу Дунав. Според мен след тези победи футболистите се размечтаха малко повече, затова сега сме наведени глави”, добави специалистът.

„Нека не навлизаме в детайли кое как се е отразило. Балде беше изморен от дългото пътуване след мачовете за националните отбори. Професионално няма да говорим кой е липсвал и кой – не. Ние печелим и губим мачове като колектив. Нямаме звезда на отбора, за когото всички да играят. В първата шестица сме и не вярвам някой да е помислил, че той е причината да сме там. Не се представихме по нашия начин, особено откъм контрола над топката. ЦСКА ни вкара два гола на контраатака, което не трябва да се случва, но е факт. Щом си тръгнал да атакуваш, могат да те хванат на контра”, каза още наставникът на Верея.

„Имаше ситуации, в които трябваше да проявим малко повече самочувствие и класа. Стигахме до тяхната защитна четворка, но там не се случваха нещата. Не е само до процентното притежание до топката”, завърши Илиан Илиев.