Днес следобяд отборът на ФК Верея започна зимната си подготовка за пролетния дял от първенството на Б група на клубната си база Трейс Арена. Старши - треньорът на тима Радостин Кишишев изведе за първото занимание 17 футболисти. Сред тях бяха двете нови попълнения - халфът Симеон Баев , който беше привлечен от Созопол и дясното крило на Ботев /Гълъбово/ Иван Винков. В понеделник към тима ще се присъедени и третото попълнение - халфът Ангел Здравчев от Литекс. Към щаба на Кишишев се присъедени и Златко Янков който ще му бъде помощник - треньор.
Нападателят от Конго Джонатан Нанизаямо има проблем с полета от Париж до София и затова ще закъснее с 1-2 дни за подготовката.
Старши - тренорът на ФК Верея Радостин Кишишев , заяви че до дни пробен период с отбора ще изкарат още няколко футболисти. До 23 януари старозагорци ще се подготвят у дома, а на 19 - ти яниуари ще изиграят първата си контрола срещу Берое. От 23 до 30 януари ще проведат подготовителен лагер в Сандански и там ще изиграят две контролни срещи . На 24-ти срещу Пирин /Благоевград/ и на 30-ти януари срещу Марек. След това отборът се завръща в Стара Загора и на 4 -ти февруари ще изиграе четвъртата си контрола срещу Ботев /Гълъбово/.
От 6 - ти до 14 -ти февруари ФК Верея ще бъде на подготовителен лагер в турския курорт Анталия, където ще изиграе три контроли, а съпрениците ще бъдат обявени допълнително. На 21-ви февруари ФК Верея ще гостува на Свиленград в последната си проверка преди подновяване на първенството в Б група.