Футболистите на Верея продължават тренировъчния процес на клубната си база в Стара Загора, след като се завърнаха от подготвителния лагер в Анталия, Турция.
По време на престоя си в южната ни съседка Верея изигра четири контроли, а балансът е победа над Атирау с 2:1, две равенства срещу Раднички (Ниш) 0:0 и Жетису (Казахстан) и загуба от Хазар (Баку) с 1:2

Треньорът на Верея Благомир Митрев заяви че е доволен от подготовката десет дни преди подновяване на първенството в Първа лига.
- Мисля че се подготвихме добре. Сюлеймани и Георги Андонов са с контузии след лагера в Турция и не тренират пълноценно. С изключение на тях всички останали футболисти са здрави. В Анталия изиграхме добри контроли с добри отбори, заяви Митрев


Той ще дебютира на треньорския пост при домакинството срещу ЦСКА от 21 - я кръг на 17 февруари от 15,00 часа.
Надявам се всичко да е наред и в мачовете ще се покаже. Очакваме футболисти на един - два поста,ако има възможност това ще се случи до края на тази седмица.
Мисля , че съставът ни е добре балансиран и ще се представи добре в предстоящите мачове от първенството, каза още наставникът на Верея.